måndag 3 oktober 2011

Slappis helg

Denna helgen har vart riktigt slapp och gó. I fredags kväll var jag i Santa Monica med Lara, sen åkte vi hem till mig och kollade på film. I lördag låg vi på stranden hela dagen från 11-4 och vet ni vad?! Jag blev inte det minsta brun... Förstår inte vad det är md mig, blir inte brun i det här landet oavsett hur mycket jag försöker. Jag vill bli kolsvart! Det står ju tydligen "neger" (slav) i pannan på mig, så då måste jag ju se till att bli en riktig neger ju! Efter stranden blev det bio vi såg "Whats yor number" och efter den smög vi oss in på "Moneyball". Idag har vi vart på "luciaträning" och sen hem till Josse och hennes nya lyxlägenhet som är heeeetl amaaazing. Kommer mer eller mindre bli inneboende där över helgerna, för den var så jävla nice och hennes roomisar var riktigt sköna också. Så mamma Carina behöver inte vara orolig! Väl hemma så ser jag att mitt rum har förändrats, någon har möblerat om, så nu håller jag på att leta efter alla mina saker.. Gäller bara att komma ihåg vad jag hade för saker framme, vilket är rätt svårt eftersom att mitt rum (konstigt nog, tillskillnad från hemma) alltid är ett bombnedslag här.. Vår städerska är rätt bra att stöda undan saker nämligen! Men rummet är mycket finare nu och massa mer plats så det är gött.

Juste... Det är rätt många au-pairer som kör runt med skruttiga bilar här, och en skruttig bil i USA är verkligen skruttig, det är inget att jämföra med det som klassas som "skruttig" i Sverige. Lara en av dess som har en "skruttbil".. Utifrån set den okej ut.. Men när jag kom in i den, så var frågan inte längre" vad är det som är fel på denna" utan "vad är det som är rätt/fungerar på denna".
- Centrallåset fungerar inte, så hon måste låsa upp bilen från passagerarsätet, hoppa in och låsa upp förarsätet.
- Hon har ingen radio (den existerar inte)
- Acn fungerar inte (mindre skönt när det är 35-40° C och strålande sol)
- Lamporna för instrumentpanelen fungerar inte, så på kvällarna måste hon ha en ficklampa för att se hur hur snabbt hon kör, hur mycket bensin hon har kvar och alla andra lampor som man borde hålla koll på när det gäller hennes bil.
- Bromsarna fungerar as dåligt.
- Svängradien är kass, asså den existerar knappt den heller...
- Ibland så startar inte bilen..

Och idag så står vi och väntade på att Josse skulle komma ut och öppna garaget för oss, och så stängde vi av motorn och sen ville den inte starta igen.. Och det var mindre kul för vi stod på ett ställe där man egentligen inte får parkera. Kul kul, där stod vi.. Hon ringde hennes värdföräldrar och frågade vad hon skulle göra och dom sa att det händer lite då och då och att det bara var att vänta 10 min och prova igen..
















Josses roomie men ser mer ut som en docka i butiken









"Lobby" 
"Lobby"

"Lobby"

Vid poolen / jacuzzin







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar