tisdag 27 september 2011

Kräftskiva a la Hollywood

-Varning för långt inlägg-
I fredags skulle jag egentligen haft au-pair möte med min LCC i Santa Clarita, men eftersom att det är en timmes bilfärd dit (vilket innebär ca 3 timmar i rusningstrafik eftersom att jag skulle vara där vid 7) så "sjukanmälde" jag mig för roligare saker kan man göra på en fredag kväll (våra au-pair möten brukar inte vara så livade,  utan känns mer som en begravning). Istället åkte jag in till Hollywood och mötte Josefine och bjöd jag henne på middag vi var inte så jätte "fancy", utan det fick bli pizza, jag lyckades dock få världens starkaste pizza. Sen tog jag henne till Ralphs så hon fick köpa lite mat, vi kikade även in på det gamla L.A Ink som låg alldeles brevid. Efter det så hängde vi en stund på hennes hotellrum innan jag drog mig hemåt.

I lördags däremot, då gick jag upp tidigt som fan, (för att vara min lediga dag) gick upp klockan 7.30 för att träna, den döh, det var längesedan jag kämpade mig upp för att träna.. Men där stod jag klockan 8.30 och gick i trapporna medans de äldre tanterna och gubbarna (det är väl dom enda som är vakna en lördag morgon och jag då) satt och trampade på cyklarna medans de läste en bok.

Efter det fick jag agera lite taxi, plockade upp Jessica och sen Karin och så åkte vi till Ebba och så åkte vi till Ikea i Brubank för att köpa kräftor och hattar och annat kul. Förövrigt så var det som vanligt aas lång kö till Ikeas restaurang och jag fattar fortfarande inte grejjen med att orka köa för en torr cesar sallad eller köttbullar? Jag får lite smått pankik på det i allafall.. Men vi alla är ju olika tack och lov. (tänk en värld full av bara mig?? Wooow a little bit to much and too pink)

Efter Ikea åkte vi och spanade lite kändis hus, men såg inga kändisar dock.. Efter det blev det in till Ralphs för att köpa resten av maten och sprit, som vi tyvärr inte hade någon användning av i slutendan.. För taken var att det bara skulle vara vi 9 au pairer, men hon vi skulle vara hos blev sjukt, och så var det några andra svenskar som skulle ha kräftskiva i Holywood istället så då hakade vi på och tog med oss allt vi hade köpt, men när vi kom till krfäftskivan så var det gratis sprit i baren (här snackar vi mängder) och så fanns det inte dåligt med kräftor och annat plock. Dock var kräftorna lika stora (eller små kanske man säger) som räkor(?!) så jag blev lite besviken..

Trots att medelåldern på kräftskivan var ca 30+ så hade vi det jätte kul för det var vi aupair tjejer som var yngst, så vi fick ett eget bord, "barnbordet" eftersom att vi kom lite sent, och så var det massa svenskar och norrmän i normal ålder och så fann det massa gamlingar. Kändes typ som att festa med farmor och farfar (fast en fullare variation utav vad mina brukar vara). Kvällen började urarta vid sådär halv två snåret när alla som kom ner för övervåningen hade pupiller som var lika stora som meloner och "Lill Babs" (nej det var inte hon men Pappa Dee kallade henne för det för dom var rätt lika och i samma ålder) tog 20 min på sig för att korka upp en flaska vin och sen efter en sipp trillar och tydligen krossar höften (?!) tror dock inte det stämmer men en hjärnskakning fick hon nog allt, om inte annat så lär det ju kännas som en, när hon vaknade upp och kände hur bakfull hon var i söndags. Vi drog därifrån när de ringde efter ambulansen och av av gästerna kommer in och är helt förstörd för någon har krossat hennes ruta på bilen och snott hennes handväska.. Jag var snäll och skjutsade hem Pappa Dee även om det var åt fel håll på Sunset, men han var så jäkla rolig så det gjorde inte oss så mycket.

Jag och "Pappa Dee" kom fram till att trots att han är 66:a och jag 91:a så har vi en sak gemensamt - Göteborg! En annan rolig person som var där är Siv Cotton från Norska Hollywood fruar, ursäkta mig, men som hon ser ut.. Det var inte att leka med... Blev nästan lite skrajj..

I söndags var det Lucia tränande hemma hos en svensk tjej, för vi ska vara med i ett Lucia tåg som hon fixar varje år för SWEA som brukar "lussa" bland annat på The Shrine Auditorium och på massa andra ställen. Efter det blev det en hike i Runyon Canyon undr Hollywoodskulten och där såg vi en utav skådespelarna från "Days of our life" och programledaren till "Biggest Looser".

Och det var pretty much my weekend.
/Em.


- Pizza med Josefine i Hollywood -

 - Freja, Jag, Ebba -

- Sofia & Freja -

- Freja & Ebba-

- Ebba, Pappa Dee, Sofia, Jag, Freja, Jessica, Felicia, Tanja -

- Jessica, Freja, Jag -

- Freja, Jag, Ebba -

-Tanja & Sofia -

- Barnbordet -

- Jag & Ebba -

- Freja, Ebba, Jag -

- Liite trötta i bilen -


-Karin & Freja -

- Karin -

- Ebba, Jag, Björnen -


-Sofia, Karin, Felicia -

- Ebba, Pappa Dee, Sofia, Jag, Freja, Jessica, Felicia, Tanja -

- Karin & Björnen -

- Freja, Felicia, Ebba -

- Björnen & Sofia -


- Norska Hollywoodfruar -


- Pappa Dee -

- Pappa Dee -


- Karin, Björnen, Tanja -

 -Jessica ? Jag -

- Jessica -

- Jag & Jessica -



- Huset från entourage- serien - 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar