tisdag 11 januari 2011

Då var vi uppe på 20 grader igen, hoppas det håller i sig denna gången. Var ute och sprang i går -i mina vanliga joggingskor- har inte hakat på "Hollywood" trenden ännu.. Fick värsta sommarkänslorna igår det var så himla varmt och skönt ute- typ som svensk högsommar (det var iof fortfarande lite småkyligt i skuggan. Men vad gör det, det är ju i solen man vill vara. Igår var det inte många timmar jobb 1 timme på morgonen och sen från 3-6 efter det blev det en fika på Aroma, där vi nu blivit "stammisae". 


Jaa det är faktikst sant, det är typ det enda cafét (som vi vet om) där man tar en fika enligt det svenska sättet-  när man sitter ner och tjötar, käkar någonting, dricker någonting och tjötar lite mer och vips så har man fördrivit åtminstonne 1 timme, men ibland även 4 timmar eller mer i vårt fall.
Jag vet dock inte om det är så bra att Personalen nu känner igen oss.. - Fast å andra sidan kanske de e svårt att inte känna igen oss  när vi är 6 blonda tjejer som kommer in på led, är rätt högljudda, nästan alla är blonda, och pratar ett annat språk
Fast det är ändå rätt kul att dom känner igen oss, för nu har personalen börjat driva med oss en jävla massa istället men de e gött, för då gör det inget att vi är som vi är dvs. högljudda och och ger extra mycket jobb till servitörerna när vi inte kan bestämma oss för vad vi vill ha eftersom att allt är så jäävla gott, så vi hinner ändra oss 3 ggr var innan alla är klara och dom kan gå därifrån med beställningen!


Igår stod nog hela personalen och skrattade åt oss för vi är rätt jobbiga i går bytte vi (6 st) bord 4 ggr. Först fick vi ett stor bort längst in vilket är tråkigt- Emelie ville ju spana på killar förstår ni. Så Emelie fick som hon ville - ett bord alldeles i början. Men där var det för kallt för oss andra, så då hoppade vi in några bord men det bordet var för litet  kom vi till slut fram till eftersom att alla skulle käka någonting, så då var det bara till att byta till ett annat!


Som vanligt gick tiden alldeles för fort och klockan blev lite mer än vad vi trodde, så i morse var jag inte jätte sugen på att gå upp 06.30.. Tänkte ta en powernap efter att jag kört barnen men då var jag för pigg för att sova, så ikväll blir det bedtime tidigt!


/Em. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar