söndag 2 januari 2011

Januari

Seg start på det nya året. Jaa även om jag är här borta, så står allting rätt så stilla faktiskt, har inte alls hänt mycket här under den här helgen.. Kylan har kommit och vi har helt plötsligt svinklallt  = mellan 4-15 plusgrader.. Ogilla galet mycket! Jag hatar januari och februari och ibland början av mars för allt är oftast så himla tråkigt och segt då, men förhoppningsvis kommer jag inte göra det här, för att i slutet av februari/början av mars, så kan man tydligen börja hänga på stranden- kanske inte bada, men surfa, spela beachvolley osv. Me like

Snart kommer vår städerska hit och städar undan julen och det ska bli så himla skönt, för man får verkligen ingen julkänsla här oavsett hur mycket man försöker, lyckas man så varar de bara i 5 minuter.. Så det känns bara helt fel att ha tomtar, julgran och adventsljusstakar och sånt här..

I morgon börjar Nora & Nik skolan igen, så då är det slut på härliga sovmornar och istället dags för stressiga mornar. Men Tom har fortfarande jullov i en vecka till, så får väl se om han vill hitta på något annat än att bara sitta vid sin TV och spela spel.. 

jaa nu vet ni i allafall att jag lever!
/Em.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar